Soția vulpiță forțează divorțul de Viorel?

Se agită spiritele și mai mult între soția vulpiță și Viorel. Cei doi au fost la un pas să rămână fără fetița lor de doi ani, dar iată că acum Veronica nu prea mai vrea să stea nici alături de soțul ei.

Vulpița s-a cam învățat cu viața în București și spune că nu vrea să ia viața de la zero alături de Viorel în casa pusă la dispoziție de echipa de la Acces Direct. Viorel este foarte îngrijorat și deja a ridicat problema pensiei alimentare, dacă se va ajunge la vreun posibil divorț.

Aseară am discutat și i-am spus că este copilul la mijloc. Ea mi-a spus că vrea să meargă la mama ei, eu sunt de acord, dar am întrebat-o de unde plătește pensie alimentară pentru fată lunar. Tăcea din gură. Ea mi-a zis că nu vrea să meargă la casa aia.„, a spus Viorel, la Acces Direct.

Între timp, în timpul unei intervenții telefonice în platou, soacra vulpiței a spus că este dispusă să îi ierte toate păcatele și să îi permită să se întoarcă alături de Viorel, să locuiască împreună cu fetița lor, în casa din Vaslui.

Până la urmă, am decis să vină acasă, îi primesc și asta este. Facem tărăboi și nu e bine. Eu te primesc cu o condiție, nu mai faci ce ai făcut.”, a spus soacra vulpiței.

Veronica, tânăra de 22 de ani, este căsătorită cu Viorel, un bărbat mai mare cu mulţi ani decât ea. Cei doi au împreună şi o fetiţă de doi ani, iar cazul lor a devenit cunoscut, după ce tânăra a mers la Acces Direct pentru a spune că ar fi fost violată de trei indivizi. Ulterior, s-a dovedit că tânăra și-a dat consimțământul pentru actele sexuale.