Soția lui Alexandru Cumpănașu, luată la mișto de o vedetă de la noi. Detaliul inestetic observat în ziua alegerilor. ”Bine că e toată machiată”

O vedetă a făcut mișto de soția lui Alexandru Cumpănașu chiar în ziua alegerilor prezidențiale. Acesta este unul dintre candidații la funcția de președinte al României, iar astăzi, când a mers să voteze, Alexandru Cumpănașu a fost însoțit de soția lui, potențiala Primă Doamnă a țării.

Una dintre vedetele noastree a fost cu ochii pe ea și nu i-a scăpat un detaliu în ceea ce o privește pe nevasta lui Alexandru Cumpănașu. Astfel, Andreea Moldovan, pentru că despre ea este vorba, a surprins un detaliu care nu-i face deloc cinste celei care aspiră la statutul de Primă Doamnă.

Andreea Moldovan a urmărit declarațiile celor doi, însă ceea ce i-a atras atenția nu au fost cuvintele lui Alexandru Cumpănașu, ci podoaba capilară… nespălată a soției sale.

Andreea Moldovan s-a declarat uimită de felul în care soția lui Alexandru Cumpănașu a ales să meargă la vot, mai ales că aceasta a ținut foarte mult să nu iasă din casă nemachiată.

”Domnul acesta candidează la Președinție, iar doamna aceasta este cu el. Așa nespălată pe cap, a luat-o pe nepregătite votarea și a ieșit la vot nespălată pe căpuț. Ihhh. Eu cred că nu are apă caldă acasă. Bine că e toată machiată”, a spus Andreea Moldoveanu pe Instagram.