Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit! Petrecerea fastuoasă a fost ținută în mare secret
Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Constanța și a fost ținută în mare secret. Simona și-a dorit să stea departe de presă în această zi atât de importantă pentru ea, așa că s-a asigurat că jurnaliștii nu vor fi prezenți. Nici măcar invitații nu au avut voie să facă fotografii sau să filmeze în timpul evenimentului.

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona de la tatăl său, iar acesta a fost foarte încântat să spoună un mare DA, mai ales că este atât de mândru că fiica lui a ales un soț machidon.

“In acest moment, la Club Riva ( Cafe del Mar)din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodna a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. In tradiția machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: “se da semnul”. Viitorul ginere i a oferit inelul de logodna Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i a cerut o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regula stricta: niciun invitat n are voie sa posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare. ” , a scris Decebal Rădulescu pe pagiina sa de Facebook.

Se pare că anul 2020 se anunţă a fi cel mai important pentru Simona Halep în ceea ce priveşte viaţa personală, pentru că la începutul toamnei va face nuntă cu alesul inimii ei, Toni Iuruc.