Simona Gherghe, prima apariție la tv, după ce a devenit mămică a doua oară: „Am fost binecuvântați”

Simona Gherghe este în culmea fericirii. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și în familia ei este numai bucurie de când s-a născut Vlad Ioan.

Simona Gherghe a oferit un interviu în exclusivitate pentru Agenția Vip în care a povestit cum au fost primele ore din viața bebelușului său, dar și cum a fost prima întâlnire a Anei Georgia cu frățiorul ei.

Loading...

„A fost prima noapte acasă și încă ne acomodăm. A plâns un pic, nu se hotăra când vrea să mănânce, a început deja să aibă colici… Da, e normal să fie mai dificil primele nopți. Și-a schimbat și el mediul, de la prima dată din burta mamei, apoi a petrecut două, trei nopți la neonatologie și în sfârșit a ajuns și el acasă la noi și la surioasa lui Ana. E cuminte și chiar dacă nu a fost foarte mare la naștere, e la fel de puternic ca și Ana.

Răzva a fost, ca și în cazul Anei, alături de mine în sala de operație și a fost primul care l-a luat în brațe. A fost foarte emoționat, avem amintiri frumoase din primul lui minut de viață. Am avut mari emoții în legătură cu întâlnirea lor, mai ales că Ana este foarte legată de mine și mă gândeam să nu sufere. Cât am stat eu în spitat, atât mama mea cât și Răzvan au pregătit-o. S-a emoționat, l-a pupat și l-a luat în brațe. În spune Bad (nr. Vlad). Deja îl iubește, cu siguranță o să fie geloasă la un moment dat. Noi o să avem grijă să împărțim în mod egal afectivitatea. După ce am născut-o pe Ana, nu credeam că o să mai am fericirea să mai strâng în brațe un pui de om așa de mic, dar uite că am fost binecuvântați.”, a declarat Simona Gherghe, în exclusivitate, la Angenția Vip.

Loading...