Simona Gherghe a cerut ajutorul prietenilor virtuali

Simona Gherghe a avut de întâmpinat câteva dificultăți după ce și-a lăsat mașina în service. Fosta prezentatoare de la Antena Stars le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali pentru a găsi o soluție.

Simona Gherghe a decis să se decide în totalitate rolului de mamă și a plecat în urmă cu mai multe luni de la cârma emisiunii de la Antena 1 pe care o prezenta. Acum vedeta este mai tot timpul alături de copiii săi, dar cum viața de mamică este destul de complicată, aceasta nu a fost omisă de problemele cotidiene ale zilei.

Pentru că mașina ei s-a stricat, Simona Gherghe a fost nevoită să o lase într-un service, însă mare i-a fost mirarea atunci când a comandat un taxi pentru a se deplasa cu copii dintr-un loc în altul, iar aceasta a fost refuzată.

Simona Gherghe le-a cerut taximetriștilor și un scaun pentru copiii, însă toți cei pe care i-a contactat nu a avut acest dispozitiv, motiv pentru care vedeta nu a reușit să plece la drum cu cei mici.

Deranjată de situație, fosta prezentatoare de la Acces Direct a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe filmulețe în care le cere prietenilor săi virtuali să o ajute cu propuneri de firme de taxi unde aceștia să aibă și un scaun special pentru copii.

Nu știm încă dacă a reușit, cert este că situația a fost destul de jenantă pentru vedetă și chiar nu i s-a părut normal acest mod.