Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, a fost depistat cu COVID-19 și se află în stare gravă. Artistul are nevoie urgență de plasmă pentru a se vindeca. În acest sens, prietenii și fanii lui fac apel la oamenii care s-au confruntat cu virusul și s-au vindecat, pentru a dona plasmă.

Silviu Huțanu are doar 37 de ani, și se află în stare gravă din cauza coronavirusului, motiv pentru care are nevoie urgentă de plasmă hiperimună. Artistul este internat la Terapie Intensivă.

Viața lui Silviu Huțanu este în pericol după ce cântărețul a fost depistat cu COVID-19

„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate’ din Iași.”, au fost declarațiile cu privire la starea de sănătate a lui Silviu.

„Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune.