ȘERBAN HUIDU, DESPRE SCANDALUL CU ASISTENTA DE LA ACCES DIRECT: „A FĂCUT CEEA CE FACE O FEMEIE NORMALĂ. NU A TĂCUT. SĂ VĂ FIE RUȘINE CĂ ACCEPTAȚI VIOLENȚA!”

Șerban Huidu, unul dintre moderatorii emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a aplaudat reacția fostei asistente TV Emily Burghelea și a condamnat angajații „Acces Direct” că ascund și tolerează violența.

Moderatorul a explicat în stilul umoristic că a observat-o pe Emily încă de la debutul său în emisiune că locul nu i se potrivește
„Am remarcat, acum câteva lui, o duduiţă veselă ce nu avea nici în clin şi nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată, emisiunea se numeşte Acces Direct, iar juna -Emily”, a scris în urmă cu câteva zile Șerban Huidu pe blogul personal.

„Rolul său era complet benign: prezenta nişte produse publicitare şi din când în când îi dădea replică matroanei Mirela. Totul s-a schimbat când amărâta aia de Vulpiţa a venit vânătă şi i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily a cedat.

Şi a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”, a continuat să scrie pe blogul său, celebrul prezentator de la Prima TV care apreciază demisia fostei asistente de la Antena 1, Emily Burghelea.
Șerban Huidu a făcut o comparație interesantă pe blogul său. Acesta a condamnat decizia lui Tudorel Toader în a-i acorda violatorului și crimminalului care a incendiat-o pe fata de 17 ani recurs compensatoriu și a felicitate-o imediat pe tânăra de 21 de ani din Constanța că a avut putere de decizie corectă și a demisionat de la locul de muncă.

„Să vă fie ruşine celor ce acceptaţi violenţa de orice fel. Dacă poliţiştii, la care a depus plângere fata de 17 ani, îşi făceau treaba şi nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescenta nu era incendiată.

Dacă un jeg uman ca Tudoriel Toader nu ar fi fost o slugă de c… şi nu ar fi trecut recursul compensatoriu, jigodia care i-a dat foc fetei nu ar fi fost eliberat. Eşti mai vinovat decât animalul ăla, Tudoriele.

Noi nu facem ca Emily. Lăsăm capul în jos şi ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem laşi şi sfidători.

Cel mai bun exemplu este colegul de la Antena al lui Emily: Bendeac. Ăla care râdea cu gura până la urechi de povestirile groaznice prin care a trecut o fată.

Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să ştii că noi te aplaudăm pentru gestul tău”, a mai precizat prezentatorul „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV.