Sebastian este de negăsit. Familia băiatului a fost testată cu detectorul de minciuni

Sute de persoane l-au căutat pe Sebastian, însă fără niciun rezultat. Poliţişti, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune au încercat să-i dea de urmă copilului.

Zeci de voluntari de la Rescue 4×4 cu jeep-uri, atv-uri, motociclete s-au alăturat autorităţilor pentru a-l găsi pe Sebastian.

Chiar dacă s-au înălțat și drone, nimeni nu știe absolut nimic despre copil. Familia micuţului aruncă vina pe cioban. Corbei Sebastian Ionel a dispărut după ce ar fi plecat de la stână. Oamenii legii spun că este cel mai probabil ca micuțul să se fi rătăcit, mama lui Sebastian spune că este imposibil, pentru că micuțul știa perfect zona și că ar fi plecat de la stână pe lumină.

Familia lui Sebastian a fost testată cu detectorul de minciuni

În urma testării familiei lui Sebi cu detectorul de minciuni s-a stabilit faptul că aceștia au spus doar adevărul, trecând astfel cu brio testul.

 

 

Sebastian a fost luat la lucru de către un cioban

Părinții lui Sebastian cred în continuare că ciobanul ar avea de a face cu dispariția copilului lor.

Astfel, mama lui Sebastian a povestit cum Sebastian se juca pe stradă, atunci când a fost luat de cioban în căruţă, să îl ducă la stână. Acesta și restul copiilor, care erau în căruță, urmau să ajute la construirea unui gard.