Se cere demisia Ministrului Sănătății! Acuze grave la adresa lui Nelu Tătaru după tragedia de la Neamț: A mințit!

Bărbatul face parte dintr-un grup de supraviețuitori care au inițiat și negociat cu trei miniștri ai sănătății o modalitate ușurată pentru transportul marilor arși în afară țării. Mihai Grecea îl acuză pe Nelu Tătaru că a mințit cu bună-știință.

A fost desconspirată prima minciună după incendiul de la Piatra Neamț. Un supraviețuitor de la Colectiv, care a devenit un vector al schimbărilor în sistemul medical, îl acuză pe Nelu Tătaru că a mințit în legătură cu progresul făcut de Ministerul Sănătății față de arșii din România.

Mihai Grecea a stat în comă săptămâni întregi după incendiul de la Colectiv și acum a ales să se implice în diverse proiecte care au conexiuni cu mediul sanitar din România.

Ministerul Sănătății doar s-a lăudat

Bărbatul face parte dintr-un grup de supraviețuitori care au inițiat și negociat cu trei miniștri ai sănătății o modalitate ușurată pentru transportul marilor arși în afară țării, scrie evz.ro.

El spune că, deși Ministerul Sănătății s-a lăudat că a ajutat transferul marilor arși pe 30 octombrie, nimic nu este încă semnat.

În consecință, supraviețuitorul de la Colectiv îi cere demisia lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății:

”Ați mințit publicul pe data de 30 octombrie în acest an. Ați spus că s-a ușurat transferarea în străinătate a pacienților cu arsuri, că ați semnat ordinul de ministru pe care grupul nostru de supraviețuitori de la Colectiv l-a inițiat și negociat cu trei Miniștri ai Sănătății, și pe care l-ați avut în transparență în feb-martie 2020. Nu l-ați semnat”, a scris Mihai Grecea pe Facebook.