Scandal ca la ușa cortului între Uddi și fosta lui iubită

Scandal ca la ușa cortului între Uddi și fosta lui iubită. „Mulțumesc pentru tot circul!”
Uddi s-a răzbunat pe Maria Roșioru prin intermediu rețelele de socializare. Mai exact, a postat câteva mesaje extrem de dure,în care îi reproșează că i-a făcut mult rău.

Deși au avut o relația frumoasă care a durat mai bine de 4 ani, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite. Din păcate relația nu s-a încheiat civilizat și Uddi a ajuns să posteze pe Facebook și Instagram mesaje foarte urâte pentru fosta lui iubită, potrivit ciao.ro.

„Mulțumesc pentru tot circul și răul pe care mi le-ai făcut. Pune mâna și citește dacă vrei să fii actor și nu mai posta ca pițipoancele! Artistul muncește nu sapă în grădină”, a scris Uddi pe Facebook, după ce a etichetat-o pe fosta iubită în postare.

Uddi nu s-a lăsat și a scris un mesaj urât și pe Instagram, asigurându-se că va fi văzut de toată lumea. „Motto-ul zilei: Să nu vă dați inima la c….e frustrate și drogate sperând să dați de Maria Magdalena! Și ne vedem în curând „actorul” mecanic și avorționist”, a mai transmis Uddi, de data aceasta pe Instagram.

Se pare că cei doi au avut mai multe scandaluri la activ, pe care și vecinii din bloc le-au remarcat. Au fost făcute reclamații la președintele de asociație, pentru că circul nu mai înceta în casa celor doi, în ultima vreme.