Șase județe din România nu au înregistrat nici un caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore

Coronavirus România, 17 august. Până în acest moment, pe teritoriul României au fost confirmate 71.194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 3.029 de decese.

32.759 pacienți au fost declarați vindecați și 8.072 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 733 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 223 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până luni, 3.029 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore, șase județe din țară nu au înregistrat niciun nou caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus și aici vorbim despre județul Vrancea, Sălaj, Satu Mare, Ialomița, Caraș-Severin și Bistrița-Năsăud.

Pe următorul loc, se află județele Neamț și Covasna, cu un singur caz, fiind urmat de județele Vaslui și Botoșani, unde s-au confirmat 2 cazuri noi de Covid-19 și de județul Constanța, cu trei cazuri noi în ultimele 24 de ore.