S-a plâns că are o pensie de toată jena, dar cum arată, de fapt, conturile Mariei Dragomiroiu?

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce pensie ia de la stat, lună de lună. Revoltată, cântăreaţa s-a întrebat cum s-ar putea descurca cu acei bănuţi, dacă nu ar avea şi câştigurile de la nunţi şi botezuri. Ei bine, cât câştigă la un eveniment? Cu siguranţă, nu se compară cu pensia!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Are în spate o carieră de succes de 39 de ani! Evenimentele la care întreţine atmosfera sunt de fiecare dată un real succes. Munca trebuie răsplătită, iar în funcţie de locaţie, program şi alte aspecte de acest gen, Maria Dragomiroiu cere ce i se cuvinte.

Pentru un eveniment, fie el botez sau nuntă, Maria Dragomiroiu cere între 1.500 € şi 2.100 €.

Firma pe care o deţine, specializată în „activităţi de interpretare artistică”, a avut în anul 2018 un profit de 30.000 de euro. Pare-se că anul trecut, Maria Dragomiroiu a dus-o bine, bine, profitul înregistrat în 2018 fiind de aproape zece ori mai mare decât cel din 2017.

Pe lângă câştigurile de la evenimente, Maria Dragomiroiu încasează în fiecare lună, de la stat, o pensie de 1.200 de lei.