S-a căsătorit în mare secret

După o relaţie tumultoasă cu Mihai Bendeac care s-a încheiat în urmă cu câţiva ani, Roxana Vancea şi-a găsit jumătatea. Ea şi Dragoş Paiu au ajuns ieri în faţa ofiţerului Stării Civile şi au spus cel mai hotărât DA de până acum. Cei doi s-au căsătorit în Bucureşti, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat doar prietenii apropiaţi, familia.

Bruneta a ales să îmbrace în această zi specială o rochie simplă, dar foarte sexy. Roxana Vancea a ales o creaţie albă, scurtă, cu un decolteu generos. În picioare a încălţat o pereche de sandale asortate cu restul ţinutei. Se poate observa chiar şi prin rochia de mireasă ce corp tonifiat are.

De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un costum negru, lejer. Alături de ei a stat întotdeauna un băieţel de vreo trei anişor. Se pare că micuţul este Milan, probabil băieţelul lui Dragoş din altă relaţie. Roxana Vancea este foarte ataşat de el, fac multe poze împreună semn că îl îndrăgeşte enorm. Probabil şi Roxana Vancea îşi doreşte să devină mămică curând.

Se pare că vedeta a lăsat în urmă povestea de iubire cu Mihai Bendeac. A avut mereu numai cuvinte bune despre el, a şi glumit la un moment dat: „Deşi toată lumea ştie că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghiţit. De mai multe ori. După ce ne-am despărţit, Mihai nu a mai avut nicio relaţie serioasă, dar stai liniştit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numeşte psihiatru. E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer”, spunea Roxana Vancea.