S-A AFLAT SECRETUL

Peste câteva luni se vor împlini 11 ani de la decesul fulgerător al Fănicăi, femeia care i-a dăruit o fată și un băiat lui Florin Salam. Iar, în urmă cu câteva ore s-a aflat un secret incredibil, care a fost păstrat bine în tot acest timp. Coafeza familiei manelistului a dezvăluit semnul divin pe care soția moartă a lui Florin Salam l-a transmis de pe lumea cealaltă.

Potrivit mărturisirilor hairstylistului, scenele incredibile s-au petrecut chiar în ziua înmormântării mamei lui Dany și a lui Betty Salam. Celebrul manelist și-a dorit ca soția lui să arate ca o prințesă chiar și în ultima zi pe Pământ, astfel că, înainte să fie condusă spre locul în care își doarme somnul de veci, ea a fost coafată și machiată. La un moment dat, în timp ce îi aranja părul, specialista a observat că Fănica zâmbea, iar acest lucru a fost văzut de mai multe persoane.

Ștefania Stoian, așa cum era în buletin soția lui Florin Salam, s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009 – într-o zi în care se sărbătorea Duminica Floriilor, pactic, era și onomastica îndrăgitului cântăreț. Ea a murit în spital, la 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav… a făcut septicemie, apoi, un blocaj renal și firul vieții sale s-a rupt. Soția manelistului a fost înmormântată în Cimitirul Berceni 2, iar locul său de veci este spectaculos.