S-a aflat! Cine i-a pus porecla de “Vulpița” tinerei din Blăgești? De la sat la Capitală, a fost doar un pas

Gata cu secretele! S-a aflat cine i-a pus porecla de “Vulpița” tinerei din Blăgești! De la sat la Capitală, a fost doar un pas, iar Veronica Stegaru a ajuns o adevărată divă!
Vulpițo, Vulpițo, ai uitat de unde ai plecat și cine te-a făcut mare! Dintr-o tânără fără situație financiară din Blăgești, Veronica Stegaru s-a transformat într-o adevărată divă. Acum, Vulpi se poartă numai machiată și cu haine de ultimă fiță. Lăsând deoparte toată povestea, v-ați întrebat vreodată cine i-a pus porecla de ”Vulpița” tinerei din Blăgești?

De ce a poreclit-o Mirela Vaida pe Veronica ”Vulpița”?
Cum cine? Nimeni alta decât Mirela Vaida. Da, da, nu glumim deloc! Prezentatoarea TV a poreclit-o pe soția lui Viorel ”Vulpița”, după ce a făcut asocierea dintre ea și o vulpe șireată, date fiind lucrurile pe care le-a declarat în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, dar mai ales, din cauza episoadelor de infidelitate din căsnicia cu Viorel.

Așadar, Vulpița se bucură acum de un nume, devenind o divă printre toate vedetele din showbiz-ul românesc. Cât despre succes, mai are rost să spunem ceva? Veronica face furori pe YouTube cu fiecare hit pe care îl scoate, depășind nume mari din industria muzicală.

În plus, unde mai puneți că nu a fost deloc șocată de succesul de pe urma piesei cu Rafa. Din contră, înainte de lansarea cântecului, chiar i-a spus lui Rafaelo că sigur, sigur va ajunge pe locul 1.

„Mi-a zis că sigur o să fim pe locul 1. Și i-am zis că dacă este sigură, sigur vom fi”, a spus Rafaelo.