S-a aflat de unde a contactat boala Ileana Ciuculete

Una dintre cele mai șocante momente din showbiz-ul românesc a fost moartea Ilenei Ciuculete. Prematur și destul de subit, decesul artistei a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au admirat-o. Cântăreața a fost răpusă de o boală cumplită, care a evoluat galopant.
Ileana Ciuculete nu are liniște nici în mormânt. Ce au ajuns ...
Ileana Ciuculete s-a stins din viata, pe un pat de spital. Sotul artistei este in stare de soc, iar cuvintele lui despre boala artistei ar trebui sa puna toate femeile in alerta.
Sotul vedetei este devastat de durere, la cateva ore de la moartea sotiei a gasit puterea sa explice ce s-a intamplat cu Ileana Ciuculete.
Ileana Ciuculete a murit, răpusă de ciroză, la numai o săptămână de la debutul bolii. Toată lumea a fost șocată, mai ales pentru că apropiații declarau că artista părea bine și sănătoasă.

De unde luat Ileana Ciuculete boala

Îngrijorător este că această afecțiune, și anume hepatita C, poate să îmbolnăvească pe oricine, fiind foarte ușor să te infectezi cu ea. Personalul medical i-a explicat lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, că boala poate fi luată până și prin manichiură sau pedichiură, dacă sunt făcute cu ustensilele unei persoane infectate.

Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap, pana acum doua ore cand s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex„, a spus sotul Ilenei Ciuculete, aseara, la Wowbiz.