Atenție, iar ajung în Trending! Vulpița și Rafaelo au lansat piesa „Doi îndrăgostiți lulea” / VIDEO

Cântăreața Vulpița lovește din nou! După ce a ajuns în top în Trending cu piesa ei, Veronica Stegaru revine în forță - de această dată, cu o colaborare explozivă cu nimeni altul decât Rafaelo! Iată, așadar, videoclipul piesei „Doi îndrăgostiți lulea”.

Astăzi a fost o zi mare pentru Vulpița! După succesul de care s-a bucurat prima ei piesă, s-a întors în forță, de această dată cu o colaborare bombă cu Rafaelo! Este clar că și acest cântec va lua cu asalt Trending-ul din România, căci este greu să o detronezi pe Veronica Stegaru.

Doar că, ce să vezi, lucrurile au scăpat de sub control atunci când trebuia să aibă loc marea lansare la „Acces Direct”. Viorel s-a enervat și a spus că nu o lasă pe Vulpița să facă piesă cu Rafaelo, moment când Veronica a părăsit platoul emisiunii, cu ochii în lacrimi.

„Măi Viorele, tu vrei numai să plângă fata? Uite, dacă un promo e de 3-4 zile în trending, tu nu-ți dai seama? Noi am muncit atât, am gândit atât povestea asta”, l-a dojenit Rafaelo pe Viorel.

După ce în urmă cu doar câteva zile Jador a lansat o nouă melodie, imediat a apărut teaserul noii piesele ale Veronicăi și a artistul Rafaelo, care în scurt timp a ajuns pe locul I și l-a întrecut pe Jador.

”Băi fraților, m-am uitat acum în trending. Am un 1,7 milioane vizualizări, Vulpița are aproape jumătate și ea e locul I. Vulpița barosană. M-a rupt! Nu înțeleg ce se întâmplă, mă jur. De ce vă uitați? Nu înțeleg. Mi-a zis ea Vulpița << Dacă scoate el piesă, scot și eu>>”, le-a povestit Jador fanilor săi de pe Instagram.