Rona Hartner, noi detalii despre starea ei de sanatate

Rona Hartner le-a dezvaluit fanilor din mediul virtual cum se simte acum, dupa ce a inceput sedintele de chimioterapie.

Cunoscuta artista se afla acum acasa, alaturi de familia sa. Inca de la aflarea vestii ca are probleme de sanatate, cantareata a vorbit deschis cu fanii si i-a anuntat evolutia starii sale de sanatate, lucru pe care inca il face. Se pare ca Rona este foarte apropiata de cei care o urmaresc pe retelele de socializare, asa ca nu pierde nicio ocazie pentru a le impartasi vesti despre starea in care se afla.

„Sunt bine, acasa! Sunt cu mica mea familie. Am facut o mica prajitura impreuna. Ma simt bine, totusi… foarte greu cu chimioterapia, dar merge treaba. Va astept pe 17 mai pe Coasta de Azur la lansarea de album si lansarea cartii, sper sa ne vedem cu bine acolo.

Sunt acasa cu familia, fac tot felul de chestii extraordinare, decoram un chec de cacao. Va pup cu drag si o duminica binecuvantata va doresc”, a spus Rona Hartner intr-un video de pe o retea de socializare.

Rona Hartner a primit un diagnostic neașteptat de la medici în luna februarie a acestui an. Aceasta, aflată în România pentru a onora o invitație la o emisiune, a acuzat stări de rău, așa că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Specialiștii i-au spus că suferă de cancer de colon și că va trebui să facă citostatice, după cele două oprații, timp de 6 luni.

“Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franța. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat că trebuie să fac citostatice de prevenție timp de șase luni.”