Romică Ţociu a devenit bunic! Primele imagini cu bebeluşul: „Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Ţociu”

Fericire mare în familia lui Romică Ţociu! Nora lui, soţia lui Cătălin, a născut zilele trecute, iar ei au ieşit în oraş ca să petreacă.

Romică Ţociu a devenit bunic! Vestea a apărut pe reţelele de socializare, după ce acesta anunţase că ziua cea mare este pe 20 mai. S-a întâmplat! Nepoţelul lui Romică Ţociu a venit pe lume.

„La mulți ani!!! Să ne trăiască!!!”, este descrierea imaginii.
„Bine ai venit pe lume, Filip Ioan Tociu!!! Iti doresc sa fii sănătos, fericit și iubit și sa ii faci mândri de tine pe părinții tăi, Ligia și Cătălin dar mai ales pe celebrul tău bunic, îndrăgitul actor Romica Tociu, de azi proaspăt bunic!!!
Romica și Nico, sa va traiasca nepotelul și sa vina cât mai repede frățiorii și surioarele!!!
Vedeți în exclusivitate imagini cu familia Romica Tociu Nicoleta Tociu la Acces Direct!!!!”. este mesajul publicat de Adriana Bahmuţeanu.

Romică Ţociu se simţea nepregătit
La începutul anului 2019, Romică Ţociu se declara luat prin surprindere şi încă nepregătit. Acesta a povestit pentru Antena Stars cum a pregătit fiica lui întregul moment pentru a-i da vestea cea mare.

„Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Cum aţi primit vestea, v-a sunat Cătălin? Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar”, spunea romică Ţociu în urmă cu câteva luni.