Româncă de 23 de ani, moartă în Belgia

Alexandra Bălan, o tânără româncă în vârstă de 23 de ani, a murit în urmă cu câteva zile în Belgia, în timp ce își aștepta soțul să încheie programul la muncă. A fost lovită în plin de un TIR.

Alexandra locuia în Belgia alături de soț. Joi, în timp ce aștepta ca acesta să iasă de la muncă, tânăra a vrut să traverseze strada prin spatele unui camion, însă a fost lovită de un TIR. Șoferul nu a văzut-o, astfel că a fost târâtă pe o distanță de câteva zeci de metri, scrie observator.tv.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Familia și prietenii o plâng pe Alexandra. Fata era din Suceava, satul Roșcani, acolo unde zeci de oameni sunt în stare de șoc acum.

Alexandra și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Pe rețelele de socializare sunt distribuite imagini cu ei doi, extrem de fericiți, cu planuri pentru întreaga viață.

“Le transmitem familiei și celor apropiați multă putere să treacă peste această durere imensă! / Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază! / Un suflet minunat s-a înălțat la cer! Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te-ai retras în lumea celor drepți și buni mult mult prea devreme suflet bun . Dumenezeu să îți vegheze somnul de veci! 😢 / Dumnezeu să te ierte, suflet minunat..😭😭😭😭”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina Alexandrei.

Soțul Alexandrei, Dragoș, este devastat de durere. A primit o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una în care apare alături de soția lui.