Reacția incredibila a lui Ciprian Tapota, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Maria Constantin: ”Avem multă…”

Ciprian Tapota s-a împăcat de dragul copilului cu Maria Constantin, prima lui soție, alături de care s-a pozat zâmbitor.

Ciprian Tapota s-a împăcat de dragul copilului cu Maria Constantin, prima lui soție, alături de care s-a pozat zâmbitor la ziua de naștere a juniorului. De aproape două luni, cântărețul de muzică populară se afișează din nou singur, semn că s-a despărțit de iubita Diana, cu care are un copil. Ciprian a intrat în atenția marelui public după căsătoria cu Maria Constantin, întinsă între 2008 și 2014, cei doi având un copil, pe Codruț (10 ani). Dupa separarea de artistă, Ciprian și-a găsit fericirea pentru o vreme alături de o altă interpretă de muzică populară, Diana Popescu, cu care are tot un băiat, David (4 ani).

Zvonurile că povestea de dragoste dintre Ciprian și Diana s-a terminat au fost tot mai dese în ultimul timp, alimentate și de faptul că rapsodul a scos toate fotografiile cu iubita lui de pe conturile de socializare. Ca să înlăture orice interpretare, Ciprian Tapota a confirmat separarea, trecând la status, pe toate conturile sale, informația că este ”singur”.

De ziua lui Codruț, Ciprian a publicat și două poze de la aniversare, scriind ”De dragul lui, pentru că îl iubim!!!” în dreptul fotografiei cu el, cu Maria și cu copilul lor. Evident, fanii au început să facă speculații. ”Poate gresesc, dar presimt ca o sa fiti iarasi împreuna o familie minunata!”, i-a scris o admiratoare lui Ciprian, care s-a mulțumit să ”zâmbească” virtual.

După apariția în presă a informației că s-a împăcat cu Maria Constantin, prima lui soție, Ciprian a dat din nou asigurări că a făcut acest pas pentru binele copilului lor și nimic mai mult. De altfel, Ciprian Tapota, care locuiește în comuna gorjeană Lelești, unde are grijă de Codruț și de David, și-a surprins fanii postând zilele trecute o fotografie cu el la sală, trăgând de fiare. ”Avem multă treabă de făcut în viitorul apropiat și trebuie să arătăm cat mai bine!!! Se vad rezultatele?”, și-a întrebat retoric admiratorii Ciprian Tapota Lătărețu.