Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

Abhigya Anand, băiatul care a prezis pandemia de coronavirus, anunță acum un război.

Abhigya Anand are 14 ani și este un tânăr astrolog din India, care a uimit întreaga lume după ce, în anul 2019,

a prevestit pandemia de COVID-19. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

Abhigya Anand a făcut în ultimele luni mai multe previziuni legate de evoluția pandemiei de coronavirus, dar și de alte tragedii mondiale. În cel mai recent video al său, băiatul vorbește despre un război între India și China.

”Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021. Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, spune Abhigya Anand în video în care vorbește despre posibilitatea unui război între India și China.

Tânărul astrolog despre care se spune că a prezis pandemia de coronavirus spune că toți trebuie să avem în vedere că dintr-un război nimeni nu va câștiga, că ambele economii vor fi afectate. Totuși, Abhigya Anand crede că nu o să fie război între India și China până în decembrie, iar dacă se întâmplă ceva până atunci, va fi la nivel global.