Răsturnare de situaţie. Mama Luizei Melencu spune că, de fapt, în poză nu ar fi fata ei. „E mai matură”

Răsturnare de situaţie în cazul găsirii Luizei Melencu. După ce Alexandru Cumpănaşu a precizat, vineri seara, într-un live pe Facebook că adolescenta a fost găsită în Italia, mama ei spune că, de fapt, nu ar fi vorba despre ea.
Monica Melencu, totul despre presupusa găsire a fiicei sale în Italia
La puţin timp după ce Alexandru Cumpănaşu a anunţat că Luiza este în viaţă şi se află în Italia, mama ei, Monica Melencu, a oferit o declaraţie pentru Antena 3, în care a vorbit despre imaginile pe care le-a văzut. Femeia spunea că nu este sigură că este Luiza, însă fata din imagine aducea destul de bine cu fiica ei.

Acum, la câteva ore de la anunţul veştii, Monica Melencu a vorbit, din nou, la Antena 3, unde a analizat mai bine o altă imagine cu fata care se presupune că este fiica sa. După ce s-a uitat mai bine la imagine, Monica Melencu a făcut o mărturisire cutremurătoare. „Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas”, a spus Monica Melencu.

Afirmaţia făcută de Monica Melencu tinde să dea peste cap tot ceea a spus Alexandru Cumpănaşu cu privire la găsirea fetei.

„Am emoţii foarte foarte mari pentru că ideea este simplă, vă spun direct, am luat confirmarea familiei, am găsit-o pe Luiza. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza sigur că este şi Alexandra alături. Am stat în Italia două zile. Avem filmări şi poze, ştim unde se află. Din păcate avem nevoie de ajutorul cetăţenilor şi al autorităţilor. Avem confirmarea familie că fata din poze este Luiza. Începe o bătălie contra cronometru pentru găsirea de informaţii oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locaţiei în care se află Luiza. Am stat în Italia, alături de trupe speciale, fără a interveni în legea italiană, dar pot să vă spun că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucătărie. Vă spun cert că este în viaţă. Atât mama, cât şi bunicul au recunoscu-o şi este o emoţie uriaşă”, a spus Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.