Răsturnare de situaţie

Noi detalii au ieşit la iveală în cazul soţilor Viorel şi Veronica. După ce soţia tinerică a spus că vrea să divorţeze de el, acum Viorel a avut parte de o nouă lovitură: se pare că fiica de doi ani, pe care până acum a crezut-o a lui, ar avea alt tată.

În emisiunea Acces Direct a intervenit şi un alt bărbat, care spune că el este, de fapt, tatăl micuţei de doi ani. Chiar Veronica a fost cea care l-a anunţat că el este părintele fiicei ei, însă în momentul în care a aflat, bărbatul în cauză nu a vrut să audă de copil. Veronica nu şi-a făcut, însă, probleme, şi l-a anunţat că îl va minţi pe Viorel că este copilul lui.

”Am avut o relaţie cu ea şi mi-a zis că a rămas însărcinată. Şi i-am zis: „Cu cine ai rămas, cu mine sau cu el?” „Nu, am rămas cu tine!”. N-am crezut-o, că ştiam că mai e şi cu soţul ei, mai e şi cu alţi oameni. I-am zis: „Nu cred că eşti (n.r. însărcinată) cu mine.” „Nu, că cu tine am rămas!” „Dă-l afară, dacă ştii că eşti cu mine, că eu nu am cum să… să rămân cu tine, că am şi eu familie, poate mă împac cu soţia mea şi… nu pot să rămân cu tine!” Mi-a zis: „Nu, că îl creşte Viorel.” I-am zis: „Fă ce vrei!„

, a spus bărbatul care spune că este tatăl copilului Veronicăi.

Mai mult decât atât, după ce a anunţat că este însărcinată, Veronica nu a încetat să se mai întâlnească cu bărbatul care ar fi de fapt tatăl fetiţei sale, ci se vedea cu acesta de două ori pe săptămână, după ce îşi anunţa familia că merge la dentist.