Ramona are 30 de ani, e teribil de frumoasa, si cand a vazut-o Lorenzo, italianul nu a avut scapare. Ea tocmai revenise din Japonia, lucrurile s-au incins si urma nunta. Cand a ajuns la Roman, Lorenzo s-a dus direct la soacra. Surpriza mare

Lorenzo Fagnoni, un italian in varsta de 68 de ani, a fost inselat cu 100.000 de euro, vreme de noua ani, de o tanara blonda din Roman, mai tanara cu aproape 30 de ani.

Italianul s-a intalnit pentru prima data cu Ramona, tanara de care s-a indragostit iremediabil, in anul 2007, intr-un restaurant din orasul Roman, scrie publicatia Roman24.ro.

“Am cunoscut-o pe Ramona, in februarie 2007, la Restaurantul Lebada din orasul Roman, unde am servit masa, alaturi de niste prieteni. Am aflat atunci ca, la acel moment, ea nu avea loc de munca, deoarece numai ce revenise din Japonia, unde mi-a spus ca ar fi lucrat intr-un restaurant. Pe parcurs am aflat ca, de fapt, ea lucrase intr-un club de noapte”, a declarat italianul.

Barbatul sustine ca i-a trimis Ramonei, direct sau prin intermediul mamei fetei, aproximativ 100.000 de euro. Concret, barbatul a trimis bani de 281 de ori, sumele exacte fiind de 64.753 de dolari si 31.370 de euro.