Raisa și Mihaela, fetele lovite mortal de o șoferiță în București, conduse pe ultimul drum. Scene sfâșietoare, strada s-a umplut de flori și lumânări

Raisa și Mihaela, fetele lovite mortal de o șoferiță în București, au fost conduse pe ultimul drum. S-au derulat scene sfâșâietoare în cartierul Andronache din Capitală, strada pe care s-a întâmplat teribilul accident s-a umplut de flori și lumânări în memoria celor două copile.

Coșmarul pentru familiile Raisei și Mihaelei a început sâmbătă după-amiază.

Pe strada din cartierul Andronache, o șoferiţă, în vârstă de 56 de ani, a intrat în plin într-un grup de copii. Printre ei se aflau Raisa și Mihaela, două fete de 7 și 21 de ani, care stăteau pe trotuar.

Șoferița care a ratat intersecţia a spulberat cu mașina grupul de copii, pune la pământ stâlpul de curent şi se opreşte în gard. Autorisimul a trecut efectiv peste copile. Fetele nu au mai avut nicio șansă să se ferească de mașina în viteză, fiind strivite autoturism.

Raisa și Mihaela, conduse pe ultimul drum. Strada s-a umplut de flori și lumânări

În urma impactului violent, Raisa, în vârstă de 7 ani, s-a stins în drum spre spital. Mihaela, în vârstă de 21 de ani, a intrat în stop cardio-respirator înainte de a ajunge pe masa de operație, din cauza unei hemoragii interne și multiplelor traumatisme suferite.

În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

Durere fără margini pentru familiile Raisei și Mihaelei

Familiile Raisei și Mihaelei sunt îngenunchiate de durere și cer să se facă dreptate în cazul copilelor. Coroanele de flori și lumânările au împânzit strada din cartierul Andronache din București. Fotografii cu Raisa și Mihaela au fost puse atât pe coroane, cât și pe garduri și mașina mortuară.