Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express

Răzvan Fodor a trăit cele mai intense clipe în ultima perioadă, odată cu participarea la Asia Express. Alături de colegul lui, Sorin Bontea, au reușit să câștige marele premiu la Asia Express.

Este un artist desăvârșit, iubește muzica și actoria.

În urmă cu 20 de ani a luat decizia de a urma o carieră solo. Apoi, a jucat în mai multe seriale românești de la Păcatele Evei, Milionari de weekend, până la Daria, iubirea mea sau Om sărac, om bogat, Iubire și Onoare.

În plan personal, Răzvan Fodor este un bărbat împlinit. Este căsătorit cu Irina Fodor și împreună au o fetiță superbă.

Mulți au uitat, însă, că în tinerețe s-a iubit cu frumoasa Catrinel Menghia – cunoscută, ca actriță, pe numele de Catrinel Marlon. La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o.

Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau reciproc și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, încet încet, Irina să se îndrăgostească iremediabil de Răzvan.