Procurorul-șef DIICOT, veste neașteptată pentru familia Melencu: “Nu excludem varianta ca Luiza să fie în viață“

Procurorul-șef DIICOT face noi dezvăluiri despre cercetările în cazul Caracal. Felix Bănilă susține că nu este exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viață. Sunt așteptate rezultatele de la IML.

În continuare se fac cercetări acasă la Gheorghe Dincă, în prezența lui.

“Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (…) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Tot astăzi, în Caracal, este așteptat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Acesta a declarat că va depune o plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă, deoarece, susține el, ea ar ascunde informații. Și mașina lui Gheorghe Dincă a fost expertizată, iar de acolo anchetatorii au luat noi probe.

Declarații noi, care dau totul peste cap

Tonel Pop susține că procurorii DIICOT nu știau de existența ultimei persoane care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, deși a fost audiată de patru ori în dosarul inițial. De asemenea, mai spune el, oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură, „a dispărut”.