PROBLEME GRAVE PENTRU GHEORGHE DINCĂ

Apar noi informații legate de starea de sănătate a lui Gheorghe Dincă. De-a lungul celor 7 luni de când se află în arest, criminalul din

Caracal care susține că le-a răpit și le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu a avut mai multe probleme medicale, iar acum se pare că totul este cum nu se poate mai rău pentru acesta.

Criminalul din Caracal are din nou probleme de sănătate! Aflat în arest de 7 luni, Gheorghe Dincă se pare că se confruntă din nou cu neplăceri de ordin medical.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, acesta a acuzat stări de rău în arestul IPJ Olt, însă avocatul lui Dincă nu a vrut să comenteze acest subiect.

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor, după ce a început să se simtă rău în spatele gratiilor.

Criminalul din Caracal a fost suspect de diabet, i s-a făcut chiar și un EKG, a ajuns și la ORL, dar și la oftalmologie. În momentul în care a ajuns în arestul Capitalei, Gheorghe Dincă s-a plâns de faptul că nu se simte în largul lui cu colegii de celulă, lucru pe care l-a menționat și în arestul din Slatina.

Cu toate acestea, oamenii sunt de părere că Gheorghe Dincă se folosește de aceste pretexte legate de probleme de sănătate, pentru a mai ieși din arest și pentru a mai schimba aerul din închisoare.