Prințul Philip, veste excelentă. Cum se simte după 4 săptămâni de stat în spital

În urmă cu o lună, Prințul Philip era internat în spital după ce s-a simțit rău. Acum presa britanică anunță că ducele de Edinburgh este în stare bună. Acesta a părăsit spitalul după o intervenție cu succes a medicilor la inimă.

Prințul Philip a părăsit regele Edward al VII-lea după o lună în spital

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, fusese internat de urgență în spital, pe 16 februarie, după ce starea de sănătate i se înrăutățise. Ulterior, după internare, a suferit o procedură de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă la un alt spital londonez.

Prințul Philip s-a întors la Castelul Windsor după o ședere de 28 de nopți în spital, aceasta fiind cea mai lungă perioadă în care a fost spitalizat. Într-o declarație dată în această dimineață, Palatul Buckingham a declarat că ducele a fost externat:

”Alteța Sa Regală dorește să mulțumească întregului personal medical care l-a îngrijit. În același timp mulțumește tuturor celor care i-au trimis urările de însănătoșire”, se arată în comunicat, conform bbc

Prințul Filip și Regina, în vârstă de 94 de ani, au petrecut cel mai recent blocaj departe de capitală. În toată această perioadă au locuit la Windsor cu un grup mic de personal, poreclit HMS Bubble. Cuplul, căsătorit de 73 de ani, a resimțit, ca toată lumea, primele efecte Covid-19 în ianuarie anul trecut.