Prinţesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit la 31 de ani

Prințesa Maria Petrovna Galitzine, ai cărei străbunici au fost ultimii împărați ai Austriei, a murit din cauza unui anevrism cardiac, cu doar câteva zile înainte de a împlini 32 de ani, relatează People.

Fiica prințului Piotr Galitzine și a prințesei Maria-Anna Galitzine, ea a murit pe 4 mai, potrivit unui

necrolog publicat în The Chronicle Houston. Ea a fost înmormântată pe 8 mai, în secțiunea ortodoxă din Cimitirul Westheimer Forest Park.

Un purtător de cuvânt al Emperor Karl League – organizație dedicată împăratului Karl I, care a domnit în Austro-Ungaria din 1916 până în 1918 – a confirmat, de asemenea, vestea.

Maria s-a născut la Luxemburg și trăit o perioadă la Moscova, unde a urmat Școala Germană. După absolvirea studiilor,

s-a mutat în Belgia pentru a urma cursurile Colegiului de Artă și Design, după care s-a mutat în SUA, la Chicago, apoi la Houston.

S-a căsătorit în 2017 cu Rishi Roop Singh, chef în Houston, cu care a avut un fiu în vârstă de 2 ani, Maxim.

Statutul regal al Mariei a venit din ambele părți ale familiei sale. Tatăl ei este un aristocrat rus, în timp ce mama ei este fiica arhiducelui Rudolf al Austriei, care era fiul cel mai tânăr al

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, costum
împăratului Carol I al Austriei și al împărătesei Zita de Bourbon-Parma (ultimii împărați Austria), fiind o descendentă a dinastiei Habsburgice.

Sora prințesei Maria, Tatiana, care trăiește și ea în Texas, a spus că în SUA trăiește o viață „normală”: „Viața mea este normală, dacă nu suntem invitați la nunți regale”. scrie romaniatv