Prin câte intervenții va trece Leon, fiul lui Kamara. Micuțul suferă de o formă de paralizie cerebrală

A intrat în reality show-ul Ferma cu speranța că va aduna banii necesari pentru ca fiul lui să treacă prin intervențiile de care are nevoie, însă nu s-a descurajat când a pierdut. Kamara se consideră un luptător, la fel ca fiul lui, de la care spune că a învătat „să zâmbesc mai mult și să fiu mai pozitiv. El este cel mai pozitiv puști și el e un mare luptător, că doar nu este ușor ce face el în fiecare zi”.

Artistul are un puști special, fără doar și poate, ale cărui probleme de motricitate, în timp, nu au mai fost privite ca un handicap: „Leon a fost mai mult bebe, o să fie și mai mult copil pentru că are această întârziere motorie, dar totodată e funny pentru că trăiești alături de el mai mult perioadele acestea, el nu crește cu aceeași rapiditate. Savurez copilăria lui mai mult, el oricum va progresa, va progresa și va fi OK”.

„Sunt costuri mari, dar şi rezultate pe măsură”
Pentru Leon urmează niște momente dificile, puștiul lui Kamara urmând să facă nu numai terapii, ci și mai multe intervenții în străinătate: „Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenţii. Primele două vor fi în Turcia. Şi în funcţie de rezultate vom şti în ce direcţie ne îndreptăm cu alte intervenţii, în Germania sau în America. Facem tot ce se poate pentru a îl pune pe micuţul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar şi rezultate pe măsură”, a declarat Kamara pentru click.ro.
Întrebat într-un interviu exclusiv ce a învățat de la fiul său în toată această perioadă, Kamara a dat un răspuns emoționant: „Mi-a întărit capacitatea de luptător. Am învățat să prețuiesc și mai mult – nu că nu apreciam și înainte – faptul că am două picioare valide, două mâini valide și că nu e nimic garantat, nimic nu îți vine de-a gata. Noi avem impresia că este normal să mergem, dar nu e chiar așa”.