Primul divorț în 2020!

Nicolae Guță începe 2020 un pic cam intens, având în vedere că, la șase luni după căsătorie, deja vrea să divorțeze de proaspăta soție, Cristina. Gestul este cu atât mai neașteptat cu cât în iunie 2019 femeia a adus pe lume un băiețel. Artistul ar vrea să facă un test de paternitate…

Ultima jumătate de an a fost una idilică pentru cântărețul de manele Nicolae Guță. În urmă cu șase luni s-a căsătorit cu Cristina și a devenit tatăl unui băiețel, al 12-a copil al său. Aparențele înșală, însă, drept dovadă se pare că artistul a început 2020 cu o lovitură de teatru: vrea să divorțeze de proaspăta soție.

Se pare că Nicolae Guță are de gând să ducă la bun sfârșit planul separării și nu este vorba despre o simplă etapă mai proastă a mariajului, întrucât judecătorii au stabilit deja prima înfățișare. Mai mult decât atât, Guță ar face un test de paternitate, pentru a ști sigur cum stau lucrurile în privința copilului său.

‘Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (Beyonce de România și fiica acesteia, n. red.), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani. A văzut doar câteva poze, din cele trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul.

Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui

, a declarat în vară un apropiat al lui Nicolae Guță, la scurtă vreme după ce Cristina a născut.