Primele imagini cu bărbatul care a hărţuit-o pe Mara Bănică!

Mara Bănică a trecut prin clipe dramatice în ultimul an şi jumătate, după ce a fost hărţuită în permanenţă de un individ periculos. Acesta i-a trimis nu mai puţin de 11.273 de mesaje de ameninţare într-un an. În plus, şi-a creat şi 5.230 de conturi false pe reţelele sociale. Astfel, bărbatul o şantaja pe îndrăgita jurnalistă în schimbul unor sume de bani.

Bineînţeles că aşa cum o ştim, Mara Bănică nu s-a lăsat intimidată de acesta şi a mers la Poliţie. Ei bine, după un an şi jumătate, Mara Bănică poate răsufla uşurată, pentru că individul a ajuns pe mâinile oamenilor legii. În plus, pe numele său a fost trimis un mandat de arestare, potrivit surselor Spynews.

Mara Bănică a trecut prin clipe dramatice şi chiar a ales să-şi întrerupă activitatea pe reţelele sociale, tocmai pentru a încerca să scape de acest individ. Bărbatul a şantajat-o, a hărţuit-o şi a ameninţat-o că îi va omorî familia. Mesajele primite de Mara Bănică sunt de-a dreptul cutremurătoare şi şocante. În plus, individul a folost cuvinte extrem de grele şi de dure, aşa cum puteţi vedea în cotinuare, pentru a o determina pe jurnalistă să retragă plângerea făcută la Poliţie împotriva sa.

“Ai figuri că eşti şmecheră, trebuie aplicată măsura extremă cu tine, adică să fii bătută în plină stradă, să fii dată cu capul de propria maşină până semnezi cu sânge că retrage plângerea. Poate se duce familia mea peste mama şi tatăl tău ca la Mineriadă. Tu ai merita să fii călcată în picioare, atenţie, în public. Am o ură pe tine că tot ce-mi doresc este să faci vreun infarct sau stop cardiac sau cancer. Tot ce vreau este să te bată viaţa. Mai bine mureai în 2003”, sunt câteva dintre mesajele cutremurătoare primite de Mara Bănică din partea individului. Dar mai multe mesaje şocante de acest fel găsiţi în imaginile din galeria foto.