Prima reacție a lui Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață

Aurel Pădureanu, în stare de șoc, după ce Cornelia Catanga a plecat dintre noi. Cum a reacționat celebrul artist la tragica veste? Regina muzicii lăutărești a pierdut lupta cu noul coronavirus la Spitalul Universitar din Capitală.

Este vestea care a provocat o durere imensă în sufletul tuturor: Cornelia Catanga a pierdut lupta cu viața în această dimineață,

la Spitalul Universitar din Capitală. În vârstă de 63 de ani, regina muzicii lăutărești a făcut stop cardiorespirator.

Cumplita veste a fost anunțată de către Mara Bănică, prin intermediul unui mesaj pe contul său de Facebook. Contactat de reporterii Spynews.ro, Aurel Pădureanu este șocat și susține că își dorește să moară.

Aurel Pădureanu, șocat de moartea Corneliei Catanga
”Din pacate, Cornelia Catanga s-a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

De asemenea, Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu a sunat-o și, plângând, i-a dat cumplita veste. Potrivit declarațiilor făcute de celebra jurnalistă, Cornelia Catanga nu mai putea să respire,

acesta fiind și motivul principal pentru care familia a chemat de urgență salvarea. Ajunsă la spital, cadrele medicale i-a făcut testul pentru COVID-19, iar ”Regina muzicii lăutărești” ieșise pozitivă.