Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vâlcea găsită spânzurată într-o pădure

Adolescenta de 15 ani, din Vâlcea, găsită spânzurată într-o pădure, la aproximativ o săptămână după ce a plecat de acasă spunând că merge să-şi cumpere îngheţată, apucase pe drumuri greşite din cauza anturajului, după cum susţin părinţii săi.

Povestea s-a petrecut în comuna Oteşani, din judeţul Vâlcea. Georgiana Denisa Unchiaşu, poreclită Suzy, avea doar 15 ani, era elevă în clasa a IX-a la Horezu şi avea o viaţă extrem de agitată. Deşi era un copil inteligent, cu rezultate bune la învăţătură, Suzy a apucat pe drumuri greşite din cauza anturajului şi se pare că şi a familiei sale. Părinţii susţin că s-a pierdut când a ajuns la liceu.

Pe data de 9 mai a plecat de acasă, sub pretextul că merge să-şi cumpere îngheţată. În realitate, însă, convinsă de prietena, colega şi vecina ei, Georgiana, a plecat să se distreze cu aceasta şi cu nişte amici, bărbaţi, în islazul de la marginea comunei, la hotarul cu localitatea Tomşani. Ei au fost ultimii oameni care au văzut-o în viaţă.

Luni, 11 mai, Poliţia a fost alertată la 112 de către părinţi, după ce Suzy nu s-a mai întors acasă şi au început căutările. Abia vineri, 15 mai, a fost descoperită spânzurată, într-o pădure de pe dealul în vârful căruia se distrase, de către o localnică plecată după plante medicinale.