Povestea tinerei de 21 de ani, CASATORITA cu CINCI frati: Ma culc cu ei pe rand – FOTO

O tanara de 21 de ani din India este casatorita cu cinci frati. Potrivit traditiilor locale, odata ce s-a casatorit cu unul dintre barbati, ea a fost nevoita sa se marite cu toti. In prezent, cele sase persoane, alaturi de un copil, locuiesc intr-o singura camera, fara paturi.

Rajo Verma, o tanara mama de doar 21 de ani, este casatorita cu cinci barbati, toti frati, potrivit unei traditii locale pe care trebuie sa o urmeze, potrivit The Sun.

Ei traiesc intr-un sat din nordul Indiei, considerandu-se o familie fericita, femeia culcandu-se cu un barbat diferit in fiecare seara. Mai mult, Rajo nu stie al cui este primul lor copil, Jay, un baietel de doar 18 luni.

„La inceput a fost putin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost de asemenea casatorita cu trei frati si cand m-am casatorit stiam ca trebuie sa ii accept pe toti de soti. Ma culc cu ei pe rand. Nu avem paturi, doar mai multe paturi pe podea. Primesc mai multa atentie decat majoritatea sotiilor”, a declarat femeia.

Guddu, primul dintre soti, in varsta de 21 de ani, povesteste ca a fost primul cu care s-a casatorit, in urma cu patru ani. El spune ca toti cei cinci barbati intretin relatii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerandu-se o familie mare si fericita.