POVESTEA ÎNFIORĂTOARE A IULIANEI

Iuliana are doar 20 de ani, însă viața ei se desfășoară, de mai mulți ani, conform unor parametri medicali înspăimântători. A fost diagnosticată cu o boală cruntă, descoperindu-i-se o tumoră la rinichi, iar totul s-a transformat într-un coșmar cotidian.

”Sunt Iuliana, am doar 20 de ani si indraznesc sa va cer ajutorul. In urma cu doi ani, chiar inainte cu cateva luni sa termin clasa a XII-a, m-am simtit foarte rau, aveam o slabiciune, iar parintii mei m-au dus la medic. Niciodata inainte nu mi-a trecut prin minte ca eu voi fi internata, ca voi avea dureri, ca voi trece prin operatii… orice tanar isi face planuri de viitor marete. Din pacate, dupa mai multe analize, am fost diagnosticata cu o boala crunta, o boala pe care ti-e frica sa o rostesti, o boala pe care nu ti-ai dori sa o aiba nici chiar dusmanii tai. In luna Februarie a anului 2018 a inceput cea mai neagra perioada din viata mea, mi s-a descoperit o tumoare la rinichi. Atunci am inceput un tratament complex impotriva acestei boli si am trecut si printr-o operatie extrem de complicata si dureroasa, mi s-a extirpat un rinichi cu tot cu acea tumoare de 2 kg. In tot acest timp, am continuat scoala si am reusit, printre tratamente, printre spitalizari, sa termin Liceul George Calinescu din Constanta. Deoarece am invatat foarte bine, am aplicat la facultate si am reusit sa obtin un loc bugetar la Facultatea SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative) din Bucuresti iar primul an l-am terminat cu brio. Din pacate, corpul meu a devenit tot mai slab, lupta mea pentru viata a devenit mai crancena si am fost nevoita sa intrerup facultatea”

, își începe Iuliana mesajul cutremurător.

Iuliana a mers în Turcia, pentru a efectua investigații suplimentare, însă rezultatele au scos la iveală metastaze la plămâni, ficat și oase. Acum urmează un tratament specific, de imunoterapie, sperând că organismul ei va reuși să lupte și să învingă această boală nemiloasă.

Totuși, costurile pe care trebuie să le suporte familia Iulianei din Constanța sunt ”colosale”, iar tânăra s-a decis să facă un apel disperat către toți oamenii care o pot ajuta. Dorește din tot sufletul să depășească acest ”coșmar” prin care trece, scriind că ”numai Dumnezeu” poate ști cât de mult își dorește să fie sănătoasă.