Povestea fabuloasă a unui manelist celebru!

Alessio este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai noului val și, chiar dacă se bucură de o atenție deosebită în lumea muzicii, este extrem de discret când vine vorba de viața lui de familie.

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat în exclusivitate niște detalii fabuloase despre viața lui Alessio care, la doar 28 de ani are un mariaj care durează de 12 și are și patru copii.

“Înainte de a decide părinții mei de a mă însura, ei tot făceau glume cu mine: “Hai că ai crescut, te însuram, îți luăm remorcă”, dar eu sincer nici nu voiam să aud, nu simțeam că e cazul. Îți dai seama, la 16 ani, chiar nu aveam nicio treaba și nu-mi doream să mă căsătoresc, eu voiam să mai copilăresc. Au continuat “glumele” cu însurătoarea din partea părinților și, la un moment dat, începuse să mă încânte și pe mine gândul de a mă însura. Cu toate că nu era cu toată dorința, dar așa erau tradițiile la noi, eu fiind de etnie rromă…. Părinții mi-au vrut binele și s-au gândit că ar fi cel mai bine pentru mine să mă însor. Totul s-a întâmplat la vârsta de 16 ani, în Italia unde eram stabiliți de câțiva ani buni”, povestește, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Alessio.

Și, din glumă în glumă, Alessio a ajuns, la un moment dat, față în față cu soția lui. “O știam de când eram copii mici, de pe la 4-5 ani, părinții noștri erau prieteni foarte buni de familie și mai tot timpul veneau pe la noi, mergeam pe la ei în vizită și tot așa. Mamai i-a plăcut de ea de când era mică, o îndrăgea, și tot făcea glume: “te fac nora mea”. A trecut vremea, am crescut și între timp ne-am stabilit în Italia, iar când am făcut 16 ani, părinții mi-au spus că ar fi bine să o luăm pe ea, că este frumoasă, că e ce trebuie, că părinții sunt ok… Prima noastră întâlnire serioasă a fost a avut loc prin intermediul părinților noștri, au zis să ne vizităm, să vorbim, să ne cunoaștem mai bine și să vedem dacă ne înțelegem, să mergem mai departe… Am fost la ea acasă, n-am discutat foarte multe lucruri, am fost un pic prin oraș, nu mai țin minte exact ce am vorbit sau ce am făcut, însă ne-am plăcut reciproc, a fost o atracție așa, la prima vedere. După care nu a mai durat foarte mult, timp în care s-au pus de bun acord părinții, nouă ne-au adresat niște întrebări dacă ne place unul de altul, am zis că da, și de acolo a început totul, adică ne-am mutat împreună. Am făcut o petrecere de logodnă, nu am făcut nuntă, vezi Doamne ne-am unit, ne-am combinat!”, ne-a mai declarat Alessio.