Povestea acestei familii din Ucraina, Dnipro, Dnipro face inconjurul internetului.

Ruslan si Anastasia Odonec erau fericitii parinti a doi copiii. In seara Anului Nou, acestia au dat o petrecere la care au fost invitati rude, prieteni si apropiati. Acestia aveau o casa impunatoare, cu doua etaje si cu o piscina imensa, fiind atractia invitatilor.

In timp ce Anastasia si Ruslan pregateau cina pentru invitati, baiatul lor de doar 5 anisori pe nume Radomir si sora sa, Alessia, de doar 3 ani, se jucau cu un var mai mare.

 

Tatal copiilor a mers sa verifice ce se intampla, cautandu-i pe copii din camera in camera.

 

Bunicii fetitei au chemat Ambulanta, iar in tot acest timp barbatul se chinuia sa o resusciteze pe biata fetita, care zacea inconstienta. Urmand cursuri de prim ajutor,

Ruslan tot incerca sa isi salveze fiica, pana la venirea paramedicilor. Din nefericire, eforturile pareau zadarnice,

cateva minute mai tarziu medicii de pe Ambulanta constatand decesul.

Insa, tatal fetitei nu putea accepta ca ingerasul sau de copil murise. S-a asezat din nou in genunchi si a inceputsa o resusciteze, apasandu-i pe piept, sub privirile oripilate ale medicilor, care ii strigau sa nu mai isi mai chinuie fetita.

Insa, Ruslan tot incerca manevrele de resuscitare intr-o disperare acerba. Dupa minute in sir de chin, barbatul

a simtit o bataie de inima in pieptul fetitei. A tot incercat sa ii pompeze aer in plamani, iar dupa 40 de minute s-a produs minunea: inima fetitei a inceput sa bata din nou.

Medicilor nu le-a venit sa creada asa ceva: fetita pe care ei o declarasera decedata cu o ora in urma, respira din nou. Alessia a fost transportata de urgenta la spital, fiind in coma.

Insa aceasta poveste este o dovada vie ca MINUNILE EXISTA. Sa nu incetam vreodata sa CREDEM in ele!

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!