Oribil prin ce a fost nevoit să treacă un copil din Cluj

În august 2017, în localitatea Aluniş, din judeţul Cluj, a fost dezvăluită o crimă, chiar de către copilul celor care au comis-o. Băieţelul, în vârstă de 6 ani, a relatat la grădiniţă cum părinţii lui ar fi ucis şi tranşat un bărbat, în cele din urmă aruncându-l câinilor.

După mai bine de 2 ani, cazul a ajuns la final, Curtea de Apel Cluj condamnându-i pe cei doi soţi la 15 ani şi 8 luni, respectiv 13 ani de închisoare, acuzaţi de omor şi profanare de morminte. Se pare că aceştia nu au fost singurii implicaţi în acest caz, la care a contribuit şi un bărbat care a primit la rândul său 14 ani şi 4 luni de închisoare.

„Cel mai probabil în seara zilei de 17 iulie 2017, la locuința inculpatului T.P. din satul Aluniș, unde se afla acesta împreună cu concubina sa, inculpata I.A.V., I.L. și alte persoane, a venit victima, și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta din urmă i-a reproșat inculpatei că nu s-a mai întâlnit cu el pentru a întreține raporturi sexuale. În acest moment a intervenit T.P. replicând că întreține relații cu I.A.V. de mai mult timp, astfel că între cele două persoane a izbucnit un conflict verbal care a degenerat rapid în violențe fizice, victima fiind lovită de către T.P. cu pumnul în față, căzând pe unul din paturile aflate în încăpere”, se regăseşte în rechizitoriu.

Tatăl micuţului în vârstă de 6 ani şi celălalt complice al său l-au maltratat pe bărbat, lovindu-l cu agresivitate. Între timp, soţia acestuia, complice şi ea la acest caz a ucis victima cu o bucată de lemn. Se pare că la baza acestei împrejurări a fost consumul excesiv de băuturi alcoolice.

În urma uciderii victimei, o parte din trupul acestuia a fost tranşat cu o drujbă şi dat unui câine, în timp ce cealaltă parte a fost aruncată undeva în apropierea casei. Copilul, terifiat de situaţie, a povestit crima sfâşâietoare cadrelor didactice şi colegilor de la grădiniţă.