Ofertă fabuloasă pentru Vulpița ca să renunțe la emisiune ”Îi dau un miliard, cash, doar să lucreze cu mine”

ulpița a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, motiv pentru care, de ceva vreme încoace, este curtată de diverse personaje care vor să își asocieze, mai mult sau mai puțin, imaginea cu ea.

Din acest motiv, de ceva vreme, Leo de la Strehaia i-a făcut propunerea de a renunța la show-ul tv Acces Direct pentru a lucra cu el, la canalul de youtube pe care îl are și să realizeze, împreună, un reality-show.
”Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă. Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv”, susține Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, mama lui Leo de la Strehaia, Patroana, se implică și ea în afacerea anunțată de ”Prințul Țiganilor, și, mai mult decât atât, a făcut o propunere incredibilă. ”Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”,a spus Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

fara descriere
Mai mult, susține Patroana, pe ea nu ar deranja-o să se cupleze Anca de la Strehaia cu Vuiorel al Vulpiței, mai ales că Leo de la Strehaia recunoaște că i-ar conveni acest lucru. ”Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”, a spus patroasna, convinsă fiind că viitorul reality-show al fiului ei îi va aduce liniște în casă și în familie.

Leo de la Strehaia, refuzat de Anca, prima nevastă, în plin divorț de Dana Criminala
”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

fara descriere
Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme.

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună, iar acum, pare-se, și-a făcut loc între ei și Anca de la Strehaia. Acum însă, pare-se, între Dana Criminala și Leo de la Strehaia lucrurile s-au îndreptat, iar Vulpița, în ciuda faptului că riscă să rămână fără Viorel, va avea de luptat pentru ”Prințul Țiganilor”.