Oana Roman, relație cu un bărbat însurat!

Recent, Oana Roman a făcut o dezvăluire incredibilă în emisiunea Cristinei Șișcanu, vedeta povestind că a avut o relație cu un bărbat însurat, înainte de a-l cunoaște pe Marius, actualul ei partener de viață.

Puține persoane din showbiz au avut curajul până acum să-și asume o relație interzisă. Printre ele se numără Oana Roman, care a vorbit deschis despre acest lucru, relația ei cu acel bărbat însurat fiind una de durată. „Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă.

S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă aşteptam, pentru că el era din alt oraş şi noi doi nu am fi putut să formăm un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am mai întâlnit şi după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuşi situaţia. El este şi acum cu soţia şi cu copilul lui.” a povestit Oana Roman intr-o emisiune.