Oana Lis a izbucnit în lacrimi: Din păcate, fostul primar, Viorel Lis…

Viorel Lis și Oana Lis trec prinbtr-o perioadă foarte grea, din caua problemelor de sănătate ale fostului edil.

Acum, el vorbește cu greu și merge ajutat, dar soția lui îi este alături la fiecare pas.

“Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia mai se deplasează. Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în șoaptă”, a spus soția sa, Oana Lis.
Citeste si : S-a aflat totul. Cum si-a schimbat viata Ozana Barabancea

Ozana Barabancea vorbeste despre modul cum a hotarat sa isischimbeviata si cum a luat hotararea sa se opereze.
”Vreau sa vedeti diferenta. Ce poate sa faca o operatie de stomac, o operatie de conturarea a corpului, lifting circular, nu vreau sa ma laud, dar cred ca pot fi un exemplu pentru cei din jurul meu. In viitorul apropiat o sa fac si spagatul. Acum cred ca am o greutate de 72-73 de kilograme. Eu nu mai puteam din cauza genunchilor, mi-era dor de anii tineretii. Vreau sa cred ca sufletul meu a intinerit. Cred ca in trecut eram prea ocupata si orgolioasa..

Voiam sa ma duc in Turcia sa ma operez. Apoi mi s-a spus ca sunt foarte doctori romani foarte buni care fac asta. L-am contactat apoi pe Rubin Munteanu pe contul de Facebook si i-am explicat ce imi doresc. Cand nu m-am simtit bine l-am sunat si i-am zis ca vreau analize. Apoi am fost la duhovnicul meu, mi-a dat binecuvantarea si m-am dus la operatie. Nu mi-a fost frica pentru ca mi-am luat binecuvantare. Asta mi-a dat puterea sa merg la operatie”, a spus Ozana Barabancea.