Oana Lis este în doliu! Moartea care a luat-o prin surprindere

Oana Lis, în doliu
Tatăl Oanei Lis s-a stins din viață. Bărbatul se afla în Spania și familia încearcă acum să găsească o modalitate de a aduce trupul neînsuflețit în țară, pentru a fi înmormântat așa cum se cuvine. Familia este profund îndurerată de aflarea acestei vești și nimeni nu era pregătit pentru un asemenea eveniment.

Apropiații vor să afle ce asigurări de viață avea bărbatul în Spania, pentru a ști de ce ajutor pot beneficia din țara respectivă și în condiții poate fi adus acasă, unde va fi condus pe ultimul drum.

Oana Lis urmează să ia legătura cu fratele ei. Este profund marcată de pierderea celui care i-a dat viață, deși cei doi nu se aflau în relații prea bune. În ciuda celor întâmplate, ea și-a iertat tatăș de câțiva ani și a decis să dea totul uitării, pentru a se simți împăcată. Soția fostului edil al Capitalei nu făcut nicio declarație despre moartea tatălui său.

Oana Lis, rănită în copilărie de propriul ei tată
Oana Lis a avut o viață plină de peripeții. Nu a avut o familie așa cum și-ar fi dorit și a fost rănită chiar de cine nu s-ar fi așteptat. Soția lui Viorel Lis a găsit puterea, între timp, să vorbească de cea mai neplăcută experiență a vieții sale, de care a avut parte din cauza propriului ei tată.