O tanara de 27 de ani din Timisoara a gasit un batran sarman înghetat de frig in parcarea unui hipermarket si l-a luat cu ea acasa

O tânără de 27 de ani din Timişoara l-a luat acasă pe un bătrân pe care l-a văzut în parcarea unui supermarket, cu hainele murdare şi ude.

Tânăra voia doar să îi dea o pătură bătrânului, dar a ajuns să îl ia în casă, unde i-a oferit o masă caldă şi l-a găzduit pentru o noapte.

Anca Gaica (27 ani) o tânără din Timişoara, angajată în cadrul unui magazin Vodafone care funcţionează într-un supermarket Kaufland, a devenit o eroină în mediul online după ce a relatat gestul pe care l-a făcut pentru un bătrân sărman, pe care l-a luat acasă, i-a dat de mâncare şi l-a lăsat să îşi facă o baie şi să doarmă în casa ei până dimineaţa. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 27 februarie.

„Aparent, era o zi oarecare”, povesteşte tânăra. Ce s-a întâmplat, însă, la sfârşitul programului de lucru avea să o marcheze pe Anca. Era ora 21.30 când a ieşit de la serviciu.

27.02.2018…aparent o zi oarecare…
PRIMA parte a zilei a fost putin melancolica,cu ganduri legate de planurile mele prezente si viitoare,ulterior usor stresanta pentru realizarea si finalizarea cu brio a obiectivelor de final de luna de la serviciu,griji personale,etc..

21:30-plecare de la serviciu(Vodafone)
Gandul meu spre iesire:Ce frumos e afara,in sfarsit…ZAPADAAA…La iesirea din Kaufland,intalnesc un domn…acest domn care il cheama Ciprian Gataiantu.

Nu stiam cum il cheama sau cine este,deoarece de 4 luni de cand stau si lucrez in Tm,nu il mai vazusem vreodata.L-am vazut sarman,cu hainele murdare,ude,cu niste pantofi marimea 46(aprox) si fiind vizibil ca poarta la picior cu 3 nr mai mici

Il intreb daca vrea o patura…(matusa mea cumparandu-mi una noua recent si dorind sa o donez pe cea veche,avand acest gand de mai de mult timp)…insa,nu am avut cui…Insa,acum stiu,ca de fapt era rezervata,pt el…Ciprian…pt ca nimic nu e intamplator…

Continuarea pe siteul frumusetile