O tânără de 21 de ani şi-a pus capăt zilelor înainte de Crăciun. Lasă orfan un copilaş de trei ani

O tânără mamă şi-a pus capăt zilelor în preajma sărbătorilor de iarnă, cu puţin timp înainte de Crăciun, lăsând în urmă un băieţel minunat de doar trei ani. Tânăra suferea de mai multe probleme mintale.

O tânără de 21 de ani s-a sinucis.  O prietenă din copilărie a vorbit despre problemele mintale şi despre anii pe care Casey Thornhill, din Beighton, Sheffield, i-a petrecut căutând ajutor, înainte de a fi diagnosticată

cu tulburare de personalitate la limită. Tânăra de 21 de ani era conştientă că felul în care se simte o afectează extrem de tare şi încerca să îşi găsească un tratament.
Când a început însă în final să primească ajutor a fost prea târziu. Casey a lăsat în urmă fiul, Noah, în vârstă de trei ani, un iubit și o familie iubitoare, potrivit Mirror.

O tânără de 21 de ani s-a sinucis. Mama ei, Julia, complet răpusă de durere, a declarat că oamenii ar trebui să conştientizeze că aceste afecţiune mintale există, că unii oameni suferă şi au nevoie de ajutor cât mai curând, pentru a nu se repeta o astfel de tragedie.

Unele dintre simptomele bolii includ instabilitate emoțională, gândire sau percepție tulbure, comportament impulsiv și relații intense, dar instabile cu ceilalți.

„Casey era o persoană minunată, vibrantă și plină de viață. Avea niște prieteni foarte buni și, mai ales, era o mamă fantastică. Dar boala poate face ca lucrurile să se întâmple foarte repede și brusc. A fost într-adevăr un final tragic. Nu putem face multe în această situație, așa