O recunoști?

Este originară din Republica Moldova, însă faima a cunoscut-o de abia când a ajuns în țara noastră. Cristina Ich intrat la Facultatea de Medicină, însă a renunțat la ea când și-a dat seama că poate face bani… cu frumusețea!

În scurt timp, tânăra din Moldova a devenit una dintre cele mai dorite și admirate femei din România. Astăzi, însă, ea e o mămică tânără, dându-i naștere unui băiețel. Tatăl micuțului este nimeni altul decât Alex Pițurcă Jr., cu care Cristina Ich se iubește de un an și câteva luni.

Anul trecut, presa autohtonă titra despre o logodnă în cazul celor doi, însă până în prezent nu există planuri de nuntă. Relația lor este destul de controversată, cei doi ajungând des la certuri și chiar… despărțiri.

Cu toate acestea, tânăra mămică dă asigurări și spune că în cuplul ei există iubire. La rândul lui, Alex Pițurcă se declară un bărbat norocos și iubit. „Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu”, declara Alex.