O recunoști?

Veronica Stegaru, căci despre ea vorba, este cea mai criticată prezență de pe micile ecrane din ultima vreme. Chiar și așa, femeia și-a văzut de treabă și s-a bucurat de tot ce-i oferă celebritatea dobândită. Devenită peste noapte vedeta Antena 1, Vulpița a fost cooptată în diverse proiecte ale trustului.

Recent, pe contul ei de Instagram, a apărut o postare care anunța un nou proiect la care va lua parte. Însă, nu asta e partea șocantă, ci fotografia în care apare aceasta. Vulpița e de nerecunoscut în noua fotografie, iar asta grație unui machiaj bine realizat, dar și – spun cârcotașii – a unor filtre de editare.

Reacțiile celor din online n-au întârziat să apară
Dată fiind schimbarea fizică prin care a trecut, internauții se arată consternați de modul în care arată acum Vulpița. Aceștia sunt mirați de efectul unui machiaj profesionist, dar și a filtrelor de editare. „Wow, ce poate face machiajul!”, ”Vulpițo, ai descoperit Faceapp-ul?”, ori „Dovada ca machiajul poate schimba o persoana”, au fost doar câteva dintre reacțiile din mediul online.