O polițistă din Rusia a căzut de la balcon și a murit, după ce a depus mărturie împotriva fostului ei șef Citeşte întreaga ştire: O polițistă din Rusia a căzut de la balcon și a murit, după ce a depus mărturie împotriva fostului ei șef

Yekaterina Mishkina, o polițistă cu grad înalt din orașul Khabarovsk, la 8.000 de kilometri est de Moscova, a căzut de la balcon și a murit, după ce anterior a depus mărturie împotriva fostului ei șef, într-un dosar în care acesta era acuzat de șantaj.

Nu este clar ce făcea polițista înainte să cadă de la etajul cinci, însă site-ul local de știri dvnovosti.ru spune că în imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum Mishkina încearca să urce pe acoperiș, fără succes, iar apoi coboară câteva etaje.

Poliția a deschis o anchetă internă pentru a investiga cauza exactă a morții. Potrivit unor rapoarte neoficiale, care citează surse anonime din interiorul anchetei, Mishkina a fost un martor cheie într-un dosar penal de șantaj, ce îl viza pe fostul ei șef.

De asemenea, presa locală relatează că autoritățile au găsit o notiță în geanta femeii, care cuprindea o listă de sarcini ce trebuiau îndeplinite „până la un moment precis”.

„Descoperirea indică faptul că ceea ce s-a întâmplat nu a fost spontan”, a declarat o sursă.